tisdag 10 januari 2012

PS! I Love You!

98 kommentarer:

 1. Det finns många olika typer av kärlek. Vilken typ av kärlek handlar denna filmen om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. olycklig kärlek
   hon kommer ihåg hennes man som hon älskade jätte mycket men han dog av cancer.
   i den här låten det han som sjung den till henne och berättade hur mycket han älskade henne och berättade grejer som han gillade på henne. grejer som hon började sakna när han försvann. Hon berättade också hur mycket hon också älskar honom

   Radera
  2. Du har sett hela filmen! ;-)

   Radera
  3. Det är olycklig kärlek! låten handlar om att dem berättar för varandra olika saker dem älskar med varandra!

   Radera
  4. Det är äkta kärlek som aldrig tar slut, ändå när han dog glömde hon aldrig honom. Sången har sammanfattat deras deras känslor för varandra

   Dalia

   Radera
 2. En man sjöng om en kvinna. Kvinnan var mannens fru. Han sjöng om att han ville leva tillsammans med henne för resten av livet. Han gillar henne verkligen, bara henne.

  SvaraRadera
 3. Denna filmen handlar om äkta kärlek.De två älskar varandra och är så lyckliga. i filmen vissas ett lycklig kärlek , man märker på båda två att de älskar varandra jättemycket och de skulle göra allt för varandra, detta kallas ett lycklig kärlek.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att det framgår så av filmsnutten. Får vi möjlighet att se hela filmen så skall vi göra det. Då kommer våra perspektiv att ändras.

   Radera
 4. den handlar om djup kärlek. Som är för evigt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. att kärleken håller för alltid, när man älskar varandra så mycket som dom gör..

   Radera
 5. Det finns flera olika sorters kärleksfilmer och "PS I love you" är en utav de.
  Kärleken vi ser i filmen är glödande kärlek som är som en cirkel, den har inget slut.
  Den kärlek vi ser är nyfödd kärlek, alltså att dem är lite barnsligt kära.
  Jag tycker att sådan kärlek måste finnas i varje förhållande för att paret skall vara lyckligt kära och inte tröttna på varandra, vilket är lätt hänt. Det är lätt hänt för att man ser sin partner dygnet runt i hela sitt liv, lär känna varandra ut och in, man har tillslut ingenting att tala om för att man redan kan allt om sin partner och därför måste man när man väljer partner tänka långsiktigt. Det man måste tänka på är vad personen har för inre skönhet och inte yttre.
  Alltså tycker jag att när man väljer partner skall man inte vara förhastad och inte se på individens yttre, utan inre sida.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som i det gamla ordspråket "Skönhet sitter i betraktarens ögon". Det handlar om vad vi vill ha i livet och hur vi väljer för att få det.

   Radera
 6. Denna filmen handlar om en förlorad kärlek som hon förmodligen saknar mycket. Varje liten sak som påminner henne av honom gör att hon saknar honom mer och mer. Det man saknar mest i ett förhållande som sedan tar slut är inte stora händelser men mer vardagliga saken som sedan gör att man känner inte igen sig eller att man mer har glömt hur sitt liv var inan man var den personen. En ända person som man saknar och allt är avfolkat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det skillnad på att sakna någon som man förlorar för att han/hon väljer det eller för att han/hon dör?

   Radera
 7. Detta klipp handlar om äkta kärlek mellan två par, att dom skall älska varandra tills livet tar slut, Men ibland såg det ut som att hon saknade något medan han var så lycklig och i slutet berättar han att han älskar henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du väljer att se hela filmen, så förstår du varför!:)

   Radera
 8. Filmen handlar om hur den kärlek de trodde skulle vara för evigt av olyckliga skäl plötsligt tar slut. Man får i filmen följa hennes liv efter mannens död och hur hon med hjälp av honom i sitt minne och vänner tar hon sig igenom det.

  SvaraRadera
 9. klippet handlar om ett par som verkligen är kära i varandra. Dom älskar varandra och man får känslan att dom kommer vara med varandra för alltid.

  SvaraRadera
 10. Detta är lycklig kärlek som kommer bli till olycklig kärlek. De trodde att kärleken skulle vara för evigt, att de skulle leva sina liv tillsammans för evigt, men det hela vänder när han dör. I låten sjunger han att han kommer älska henne till slutet och det gör han också.

  SvaraRadera
 11. Den handlar om en väldigt lycklig kärlek.

  SvaraRadera
 12. Denna låt handlar om djup och evig kärlek. Den tar aldrig slut även ifall någon utav dem skulle gå bort eller bli sjuk, detta är vad jag skulle kalla äkta kärlek. Det är därför vi människor får hoppas att man kommer till någon slags "himmel" eller liv efter döden så dem kan återförenas och vara lyckliga.

  SvaraRadera
 13. Detta videoklipp på 4 minuter handlar om olycklig kärlek eftersom han på videoklippet dör. Även om han dör så sjunger han denna låten till henne eftersom han älskar och saknar henne väldigt mycket, och det gör hon med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast framgår det av detta klippet? Har du inte sett filmen och har tid en kväll så gör det! Den är helt underbar!

   Radera
 14. Klippet handlar om ömsesidig kärlek, där båda älskar varandra lika mycket. En kärlek som hade kunnat vara för evigt men sedan dör mannen i filmen. Hade han inte dött så kanske de hade varit tillsammans resten av deras liv. Men det hade lika gärna kunnat vara en förälskelse som inte varade längre än ett par månader.

  SvaraRadera
 15. Riktig kärlek. Han älskar henne mer än något annat, han hade gjort vad som helst för henne till och med satt sitt liv på spel. Sådan kärlek är väldigt viktigt eftersom då vet man att man alltid har någon att luta sig mot, även i de allra tuffaste lägena.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Man är ett team! "Du och jag mot världen!"

   Radera
 16. Filmen handlar om djup äkta kärlek som omvandlas till sorg då han dör, att leva tillsammans livet ut blir inte alltid som man tänkt sig. I låten sjunger han om att han ska älska henne till slutet vilket är rörande och han gjorde det verkligen.

  SvaraRadera
 17. Den handlar om oändlig kärlek. Om en person som älskar sin partner att han/hon kunde offra sitt liv för honom/henne. Dom sjunger att han tappar andan så fort han får se sin flickvän/fru. Men kärleken får en olycklig vändning när han senare dör. Men detta är vad jag kallar äkta kärlek.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fint! Filmen är fin! Har du sett den?

   Radera
 18. Videoklippet handlar om äkta kärlek. Det känns som att dem skall älska varandra för evigt, men det hände inte eftersom att han dog.

  SvaraRadera
 19. Detta är evig kärlek, han sjunger att han kommer att älska henne till slutet vilket han också gör. Men hon slutar inte att älska honom för att han dör. Utan kärleken till honom kommer alltid att finnas i hennes hjärta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja människor "lever kvar" så länge vi minns dem, tänker på dem och pratar om dem! :)

   Radera
 20. Paren i filmen älskade varandra väldigt mycket och de skulle göra allt för varandra. Det är de som är äkta kärlek.

  Nikola

  SvaraRadera
 21. Den handlar om "till döden skiljer de åt"-kärlek, d.v.s. att de ska vara tillsammans tills den ena dör, vilket han tydligen gör i filmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja! Har du inte sett den så se den! :)

   Radera
 22. Detta klippet handlar om evig kärlek. De två älskar varandra väldigt mycket, vilket inte förändras när han sedan dör. Utan han slutar aldrig att älska henne och hon slutar inte att älska honom även fast han dött.

  Annie

  SvaraRadera
 23. Den handlar om äkta kärlek, om två personer som trodde att de skulle älska varandra för alltid tills döden skiljer dem åt. Men när han dör, så fortsätter hon att älska honom och hon kan inte leva utan honom. Hon har förlorat det viktiga i sitt liv och nu hoppas hon att han har kommit till himlen och att hon kommer få träffa honom igen när hon i sin tur dör.

  SvaraRadera
 24. Daniella Bengtsson12 januari 2012 13:12

  "P.S I love you" handlar om hur ett lyckligt gift par tror att de ska få vara tillsammans för alltid. Olyckligtvis tar deras för alltid slut tidigt. Han avlider ganska plötsligt av cancer. Hon tvingas fortsätta livet utan honom vid sin sida. Men genom sin underbara minnen av honom och med sina vänner vid sin sida får man följa hennes liv i filmen, hur hon fortsätter leva utan honom. Genom sin kärlek till honom klarar hon att ta sig tillbaka till sitt gamla och lyckliga jag.

  SvaraRadera
 25. Det handlar om riktig kärlek mellan två personer. De är verkligen kära i varandra och de tror att det ska hålla för evigt. Men man lovar varandra trohet "tills döden skiljer oss åt" och i det här fallet dog mannen alldeles förtidigt så kvinnan blev ensam kvar. Hon stängde ute hela världen efter hans död och ville inte leva utan honom. Men så småningom fick hon brev av sin döda man som han skrev innan han dog. Med hjälp av sina vänner lärde hon sig leva utan honom och gå vidare.
  Det visar på att det är väldigt svårt att komma över så starka känslor när det plötsligt tar slut, men att det faktiskt går att vara stark och leva vidare även om man inte vill något annat än att försvinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det som är det härliga med livet. Även om det kan kännas svårt ibland så går vi vidare och vi blir lyckliga igen.

   Radera
 26. Det handlar om två par som är väldigt kära i varandra och dem har tanken att alltid hålla sig till varandra, en evig kärlek kallas det. Nu är dem inte tillsammans och båda lever olyckligt eftersom det inte funkade mellan dem, Men dem kommer alltid älska varandra tills döden skiljer dem åt.

  SvaraRadera
 27. Det handlar om lyckat kärlek. De älskar varandra väldigt mycket. =)
  Jag har inte sett hela filmen men när jag läser de andra kommentarer handlar hela filmen mer om olyckat kärlek. Det känner sig mysigt när man tittar på det, man blir glad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en jättebra film. Se den om du har lust och möjlighet! :)

   Radera
 28. De två är kära i varandra och de är lyckliga.
  De ville vara ihop för evigt men mannen dog dvs att kvinnan fick klara sig själv och blev ensam kvar. Det var väldigt svårt för henne men hon var stark.

  SvaraRadera
 29. Well I have no clue what type of love is in this movie because i have not seen it, but if I had to guess from the song I would say that it is a the type of love that lasts forever. The repeated phrase "I'll love you till the end" gives the song a everlasting feel to the love that the writer wanted to portray.
  Kärlek i denna låt är för alltid kärlek.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Om du ser filmen så handlar den om en man som dör. De hade en stark kärlek. Även om han är borta så älskar hon honom.

   Radera
 30. The movie is about the "real love" between two persons. They love each other very much and it seems like they will be together their whole lives.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Filmen handlar om deras kärlek och hur hon går vidare när hon har förlorat honom.

   Radera
 31. PS. I Love You handlar om kärlek vid första ögonkastet och som varar hela livet ut även om den ena försvinner.

  SvaraRadera
 32. Det är en fin kärlek, dem verkligen älskar varandra genom vått och torrt. Det som händer är dock sorgligt, jag vet inte om man ska säga Sorglig kärlek, men för hennes blir det ett tomhål, av saknad. en kärlek som hon saknar.

  SvaraRadera
 33. Det är äkta kärlek men också förlorad då han dog men det gör inte att hon slutar älska honom, och han visar henne genom att planera vad hon ska göra efter han gått bort att han verkligen älskade henne och gör det även fast han är död. Det är också i ett litet hörn olycklig kärlek efter som de inte kan leva med varandra hela livet.

  SvaraRadera
 34. Till en början var det äkta kärlek, men sen dog hennes man av cancer så då tog kärleken slut, han gjorde en låt för att visa hur mycket han älskade henne o att ha inte ville lämna henne men han dog tyvärr så deras kärlek tog slut. men hon kommer ändå alltid att älska honom //Oliver Elvingsson, David Falkenström

  SvaraRadera
 35. Filmen handlar om ett par som älskar varandra väldigt mycket som de andra vill ta slut. Men som de förmodligen gjorde.

  //Albin Elshani

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja förhållandet tar slut. Mannen dör. Tror du att det är skillnad att vara ensam för att man blir lämnad av någon som väljer det eller om man blir lämnad för att någon dör?

   Radera
 36. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 37. Låten handlar om äkta kärlek som kommer hålla för evigt = föralltid. De är väldigt kära och älskar varandra väldigt mycket. Och i filmen så märker man hur mycket dom älskar varandra även om du bråkar ibland så när han dör så märker man på henne hur mycket hon älskade honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja! När hennes man dör så minns hon det hon vill minnas och ifrågasätter saker de gjort och bråkat om som inte längre har samma betydelse. Hon omvärderar livet, honom och förhållandet och försöker så småningom gå vidare.

   Radera
 38. inte sätt filmen så kan inte bedöma det.

  SvaraRadera
 39. Filmen handlar om två par som är tillsammans som står varandra väldigt nära och är nästan som "nykära" alltså att dem är väldigt kära i varandra. Dem lever för varandra, är lyckliga med varandra, och älskar varandra för evigt. De har höga förväntningar och tror att dem ska leva med varandra hela livet. Killen får en sjukdom och dör i cancer.

  Tjejens liv förstörs och hon får leva med ett sår i hjärtat för alltid. Men som tur var hade dem det bra tillsammans och älskade varandra mycket och på så sätt kan hon se tillbaka på tiden och minnas de underbara tiderna de haft ihop. Det var lycklig kärlek men förvandlades till olycklig kärlek när killen dog.

  / HAURIN

  SvaraRadera
 40. Filmen handlar om ett nygift par som är lyckligt kära i varandra. Men väldigt tidigt i deras giftermål så dog han av cancer och hon fick därmed lära sig leva utan honom. Hon var van vid att allt ha han i sin närhet och därför tog hon hans död väldigt svårt. Så den här sorten av kärlek skulle jag vilja kalla den för en evig kärlek att man vet att man kommer att älska varandra till döden skiljs en åt. //Amal Farah

  SvaraRadera
 41. Filmen handlar om ett par som älskar varandra och sen dog killen av cancer. Men hon kommer ändå älska honom för alltid även om han är död.

  SvaraRadera
 42. Panithan
  De älskar varandra för alltid. De är kanske nygifta eller sambo som älskar mycket den första perioden.

  SvaraRadera
 43. det är en evig och olycklig kärlek som filmen handlar om. killen dör men samtidigt lämnar han inte henne ensam med sina brev och små överraskningar. och tjejen kommer aldrig glömma honom samtidigt börjar hon leva utan honom med sin kärlek i hjärtat.

  SvaraRadera
 44. Filmen handlar om hur den kärlek de trodde skulle vara för evigt av olyckliga skäl plötsligt tar slut. Man får i filmen följa hennes liv efter mannens död och hur hon med hjälp av honom i sitt minne och vänner tar hon sig igenom det.

  SvaraRadera
 45. Har inte sett filmen, men det låter som om det är lycklig kärlek. // Dardan K.

  SvaraRadera
 46. Låten och filmen handlar om oändlig kärlek. De älskar varandra så mycket att när mannen dör finns det fortfarande lika starka känslor kvar. Låten berättar om hur en person alltid vill vara nära en annan, och att den personen kommer att älska den andra " til' the end". Filmen tar kärleken ett steg längre och den handlar om hur man fortfarande kan älska, även om den man älskar är död.

  SvaraRadera