tisdag 10 januari 2012

Timbuktus låt

44 kommentarer:

 1. Känslor kan vara vackra. Känslor kan vara varma. Känslor kan vara jobbiga. Känslor kan vara svåra att förstå. Vad känner Timbuktu när han skrev och när han sjunger denna låten? Kan känslor vara fel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han beskriver att han var kär i en tjej men hade svårt att berätta vad kände för henne! hon svek honom och han vill att hon ska förstå vad hon gjorde!

   Radera
  2. inte en aning vad han kände men antagligen miss förstådd

   PS. bra låt

   Radera
  3. han sjung om en tjej som han gillar och han försökte visa vad hans känslor genom låten   Dalia

   Radera
 2. Han var förälskad i en tjej som han hade svårt att förklara vad han kände för henne men sen svek hon honom genom att vara otrogen och ljög för honom och hon kunde inte erkänna att det var hennes fel. Han tycker väldigt dåligt om henne och han vill att hon skall leva ett väldigt dåligt liv i framtiden.

  SvaraRadera
 3. Ja de kan dom. Han gillar en tjej som han tycker är väldigt speciellt men sedan gör hon honom väldigt besviken och det gör att han vill att hon ska leva ett dåligt liv framöver, han trodde alltså inte rätt om henne från början.

  SvaraRadera
 4. Timbaktus låt handlar om att han var kär i en tjej och han vågade inte riktigt berätta för henne vad han egentligen kände. Hon svek honom genom att vara otrogen och hon ljög även om det för honom, hon kunde inte heller medge att det var hennes fel. Nu tycker han väldigt dåligt om henne och han hoppas att hon får ett olyckligt liv och han hoppas att "allting hon går på går sönder".

  SvaraRadera
 5. Ja, hans känslor för henne i denna låten kan tyckas uppfattas fel. Han älskade ju egentligen henne men nu när hon har svikit honom är det bara hatet som lyser igenom. Han önskar henne ett värdelöst liv, som man tydligt märker om man lyssnar på den starka texten.

  SvaraRadera
 6. Han kände hat, tjejen han en gång var kär i svek honom och lämnade sår inuti honom, nu "talar" han ut genom musiken.

  SvaraRadera
 7. Han älskade nog den tjejen väldigt mycket eftersom han tar så illa upp och använder väldigt starka ord gentemot henne. Han älskar nog henne fortfarande då motsatsen till att älska inte är att hata, utan likgiltighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig och har också tolkat låten som att han älskar denna tjejen väldigt mycket. Hon sårade honom väldigt och därför är det lättare att säga elaka ord till henne, än att erkänna att han fortfarande älskar henne.

   Radera
 8. Han var kär i en tjej men tjejen svek honom och det tog väldigt hårt. Hon ljög även om det och nu sjunger han om att hon inte ska leva ett bra liv.

  SvaraRadera
 9. Ja, men i detta fall var hans känslor inte fel i början eftersom han gillade denna tjejen. Sedan när hon var otrogen blev hans kärlek hat istället eftersom han kände sig förråd och lurad. När han skrev låten kände han nog nästan bara hat gentemot denna tjejen eftersom han hade varit så "falsk".

  SvaraRadera
  Svar
  1. hon skall det vara istället för han på sista raden.

   Radera
 10. Han känner hat mot personen som låten är riktad mot på grund av svek. Trots att han en gång älskat personen skulle han göra vad som helst för att slippa se eller veta av den här människan och önskar den all olycka.
  Han känner sig lättad av att få släppa ut sina känslor och få ut det han ville ha sagt i låten där texten är väldigt stark och tydlig.

  SvaraRadera
 11. Det han känner är väldigt mycket hat och olycka mot personen. Han önskar henne all olycka i världen och att marken hon går på går sönder. All denna hat har han fått eftersom hon svek honom och var otrogen och nu lättar det honom att förmedla sina känslor genom låten. Men jag tror att han älskar henne väldigt mycket, bara det hon gjorde mot honom gjorde att han känner så som han gör.

  SvaraRadera
 12. Han älskade en tjej men kunde inte riktigt berätta det för henne på ett bra sätt, hon visste inte om det och hon var med andra personer. Han tycker ju självklart att det är hennes fel, men jag håller inte med ville han ha henne så får han ju säga det till henne. Texten är ju väldigt stark om man säger så och i texten handlar bara om allt hat.

  SvaraRadera
 13. Denna låten är bara rent hat. Han har älskat henne innan men hon har svikit honom. Nu vill han bara visa hur mycket hon har sårat honom och han önskar att hon får ett riktigt kasst liv. Han vill inte ha något med henne att göra och han skulle aldrig kunna förlåta henne.

  SvaraRadera
 14. Känslor kan definitivt vara fel. Denna låten handlar om att den var en tjej som han älskade som sedan svek honom. Hon var otrogen mot honom. I denna låten hör man bara hans hat mot henne. Kärlek kan lätt förvandlas till hat när någon inte är trogen mot en.

  SvaraRadera
 15. Daniella Bengtsson12 januari 2012 13:37

  Låten innehåller i princip bara hat, antar därför att det var det enda han kände när han skrev texten. Han var kär i en tjej som sårade honom, rejält. Genom låten förmedlar han sina känslor för detta.

  SvaraRadera
 16. Denna låten handlar om att han är kär i en tjej, men han vågade inte tala om sina känslor för henne. Hon var otrogen och han blev väldigt ledsen. Han önskade sig att hon skulle få ett olyckligt liv.

  SvaraRadera
 17. Han älskade henne men hon svek honom, han blev sårad och nu talar han ut det genom musiken

  Nikola

  SvaraRadera
 18. Han känner hat mot sin gamla kärlek, då hon varit otrogen mot honom med hans kompis, och sen ljugit om det. Han hoppas att hennes fortsatta liv blir en katastrof, vilket självklart inte är rätt. Känslor kan vara fel, det är fel att hoppas på olycka för andra.

  SvaraRadera
 19. Känslor kan inte vara fel, men man kan dock tro fel för att man frågar sina nära vad de tycker, och då kan man inbilla sig att det också är så man själv tycker.
  I den här låten är Timbuktu besviken och olycklig. Han har blivit bedragen och skadad av sin flickvän.
  Jag märker att han älskade henne oerhört mycket för man gör inte en låt och hoppas på att någon lever dåligt om man inte haft starka känslor för individen.
  Genom denna låten vill han säga det högt så att alla hör, inklusive hon, att han numera inte tänker bry sig om henne och han hoppas henne det värsta i livet.
  Bakgrundsmusiken låter som slag. Jag tyder det som att han gör slag i saken och bestämmer sig för att gå vidare.

  SvaraRadera
 20. Hans föra flickvän har varit otrogen med en av hans vänner och har försökt dölja det. Han hoppas hemska saker kommer hända henne.
  Man kanske tror att man älskar någon men efter ett tag så visar sig att det är inte samma känslor som den som älskar dig. På det sättet kan känslor vara fel.

  SvaraRadera
 21. Denna låten handlar om att han var kär i en tjej, men han vågade inte tala om sina känslor för henne. Hon svek honom väldigt hårt och ljög även om att hon gillade honom. Så nu sjunger han om att hon inte förtjänar ett bra liv och leva olyckligt.

  jinan

  SvaraRadera
 22. låten handlar om att han var förälskad i en tjej men hon lämnade honom, han gjorde låten för att förmedla vad han kände, genom det så känner han hat o tycker att det var fel med känslor,men man kan inte alltid hjälpa sina känslor

  SvaraRadera
 23. Han älskade en tjej men hon gjorde han besviken. Efter det hatar han henne och "önskar" henne ett jättedåligt liv.

  SvaraRadera
 24. Känslorna i den här sången var jobbiga.Han sjunger om allt hat han har för den tjejen. Tjejen var otrogen och han visade att han gillade henne. Men hon kan förändras och lära sig av sitt misstag. Hon kanske kommer tillbaka till honom. Där bestämmer han om han vil ha henne eller inte. Känslorna kan vara jobbiga för honom just nu,men det är väldigt fel det som hon gjorde, så klart att jag förstår han. Han har inte fel med känslorna.

  SvaraRadera
 25. Han är kär i en tjej som han bryr sig väldigt mycket om, men så gör hon något väldigt dumt som gör honom väldigt ledsen. Hon ljuger om att sina misstag, och nu hoppas han att hon kommer få det jobbit i framtiden. Jag tror att han kände svek och misstro men han verkar ändå stark eftersom att han vill att hon ska ha ett dåligt liv. Det känns som han är arg på henne men kan gå vidare ändå. Ja känslor kan vara fel. Det kan vara att man t e x hatar en person p g a att den gjort något dumt men i själva verket älskar man personen väldigt mycket bara det att man har blivit sviken

  Annie

  SvaraRadera
 26. Han älskar sin tjej väldigt mycket, så gör hon något som sårar honom och hans känslor för henne förvandlas snabbt till hat. Han önskar henne då ett olyckligt liv. Fast jag tror att Timbuktu fortfarande älskar tjejen bara det att han är så sårad så han inte har kontroll över känslorna och det då blir hatet som styr.

  SvaraRadera
 27. timbuktu har satt pricken över i:et i denna låten. Detta är känslor som alla har känt någon gång, hatkärlek mot någon som gjort dig något illa, någon människa du inte vill veta av mer. Men ändå så är det någon du har älskar i ett tidigare liv. detta är nog Sårad kärlek, men sån härlig känsla man får efter att man har lyssnat på denna. Han sätter verkligen pricket över i:et.

  SvaraRadera
 28. Han har väldigt starka känslor för en tjej. han har svårt att berätta för henne vad han känner så han gör en låt istället.
  Sen har hon sårat honom riktigt mycket så nu vill han att hon ska må dåligt över detta hela livet och veta att hon sårat hans känslor.

  Känslor är sånt man inte kan kontrollera, har man starka bra känslor för någon eller starkt dåliga kan man inte bestämma det är bara så man känner.

  SvaraRadera
 29. Handlar om att han älskar en tjej, men hon sårar honom o gör dumma saker och gör hans liv till ett helvete, därför vill han inget annat än att bara göra hennes liv till ett helvete. då gjorde han denna låten som handlar om tjejen han har känslor för men som blev till hat tillslut // Oliver Elvingsson, David Falkenström

  SvaraRadera
 30. Han var kär i en tjej som han tycker väldigt mycket om, men hon sårar honom och hans känslor som gör att han blir väldigt ledsen. Efter allt hon har gjort så hoppas han att hon får en olyckligt liv och han hoppas hon ångrar det hon har gjort. Och han hoppas hon får en mörkt och dåligt liv.

  Känslor kan vara fel men känslor går inte att styra!

  SvaraRadera
 31. Han älskade en tjej som svek honom, nu hatar han henne och önskar henne all olycka för allt ont hon gjorde honom. Det är nästan som han sjunger med lite komedi i texten. Men Timbuktu är stark och går vidare utan problem. //Albin Elshani

  Forza Juve

  SvaraRadera
 32. Jag tror att han känner hat för en person som han har tyckt om innan och då önskar denna person olycka.

  SvaraRadera
 33. Han var kär och förälskad i en tjej som var otrogen mot honom. Han är olycklig och besviken efter det, han har blivit skadad på grund av sin flickvän. Han hoppas på att hon får det dåligt och att det händer henne något dåligt. Man märker att han älskade henne väldigt mycket, tog åt sig efter det som hände, och att han blivit mycket sårad. Annars hade han inte gjort en låt om allting och sjungit om situationen han hamnade i. Och man brukar inte "hata" och hoppas på att det ska hända personen något om man inte bryr sig om personen, bryr man sig inte så hatar man inte och hoppas inte på något, utan man tänker ingenting. Men Timbuktu verkar väldigt sårad och arg. Och det tror jag varenda individ hade varit om ens flickvän var otrogen och ljuger. Han har all rätt i att vara förbannad och ledsen. Varför ska man vara otrogen när man satt sig själv i ett förhållande? Flera personer borde lära sig att hålla sig till sin partner man är tillsammans med och inte massa andra. Är man inte beredd på ett förhållande så bör man inte sätta in sig själv i ett förhållande. Men han borde komma över henne och det kommer han nog göra enkelt bara han tänke på allt negativt med henne som hon gjorde mot honom.

  SvaraRadera
 34. Låten handlar om en tjej som han en gång var kär i. Men han vågade inte berätta vad han kände för henne. Men tjejen sårade honom. Han var arg på henne. Istället för att berätta det till henne så gjorde han en låt till tjejen och hoppas att hon får ett olyckligt liv. "Resten av ditt liv" Resten av hennes liv.

  SvaraRadera
 35. Han sjunger om en tjej som han älskar, men sen gör hon något som får hans känslor att förvandlas till hat. Man märker att han har oerhört starka känslor för från hela början innan hon svek honom. För dessa känslor som han uttrycker under låten kommer ifrån att han känner sig sviken från personen som han älskat väldigt mycket. I låten önskar han henne det värsta av det värsta. Nu mera känner han bara sig lurad och besviken, vilket på sin tur leder till att han nu längre inte vill ha något med henne att göra. // Amal Farah

  SvaraRadera
 36. Panithan
  Hon svek den som sjunger låten. Han förbannar henne. Att hon får leva i ett olyckligt liv. Att hon aldrig få träffa den rätta killen.

  SvaraRadera
 37. Hans föra flickvän har varit otrogen med en av hans vänner och har försökt dölja det. Han hoppas hemska saker kommer hända henne.Han förbannar henne. Att hon får leva i ett olyckligt liv. Att hon aldrig få träffa den rätta killen.

  SvaraRadera
 38. jag förstodd bara att han älskar en tjej och att han vill säga det till henne och inte våga bevisa

  /Hawser

  SvaraRadera